top of page
Sundbyberg elektriker.jpeg

Sundbyberg Eljour | Eljour & Jourelektriker i Sundbyberg

Vi är på plats hos dig inom 1 timme när du har akuta elfel, en lokal eljour för dig i Sundbyberg! Kontakta oss för hjälp av en av våra certifierade jourelektriker!

Är du i akut behova av hjälp på kontoret eller hemma med ett elfel? 

Kanske handlar det om att något blivit strömförande som inte ska vara det eller att någon apparatur strular. Det kanske är så att din elcentral slutat att fungera som den ska, eller då jordfelsbrytaren slår ut när du inte vet vad som orsakar det, felen och deras orsaker kan vara många.

 

Kom då ihåg att våra certifierade elektriker finns tillgängliga för dig vart du än bor i Sundbyberg. Vi är på plats inom 1 timme hos dig och åtgärdar felet, ta därför kontakt med oss omgående för att få snabb hjälp med akuta elfel dygnet runt, veckans alla dagar.

 

Du kan känna dig lugn med att vi på Sundbyberg Elektriker finns tillhands för att hjälpa dig när du behöver oss. Om felet kan vänta fyll vänligen i ett formulär så kontaktar vi dig nästkommande vardag.

Men om du är tveksam så ring oss för snabb hjälp och rådgivning.

Sundbybergs bästa elektriker, hör av dig så får du se!

Om vår eljour

Då olyckan är framme kan det orsaka både oro och kännas mer akut än det kanske är.

Det kan handla om många olika slag av elfel, vissa godtyckliga, andra allvarliga. Vissa som bara är besvärande och andra som är helt lamslående. Dessa fel kan ske plötsligt hemma eller på din verksamhet och kan påverka tillvaron i stor omfattning både på jobbet eller privat.

 

Sundbyberg Elektriker ger dig rådgivning och vägledning kring hur allvarligt problemet är innan någon rycker ut, för att du ska känna dig trygg och slippa betala extra för en utryckning som kan lösas under ordinarie arbetstider.

 

När det behövs är vi på plats inom 1 timme för att åtgärda akuta fel där du behöver oss i Sundbyberg med omnejd. Våra jourelektriker finns tillgängliga 24/7 och vi ser till att felet blir undersökt och åtgärdat så du ska kunna känna dig trygg och säker med din elanläggning. 

Känner du dig minsta osäker rekommenderar vi dig att kontakta oss för den rådgivning du behöver och för att vi ska kunna rycka ut för att åtgärda eventuella fel, så vänta inte utan ta kontakt på en gång!

Laddbox inkl. installation till fastpris!

elinstallationer i göteborg.png

Vill du göra en helrenovering, bara byta en dimmer eller felsöka elen?

laddbox göteborg.png

Laddboxar för dig som vill ladda elbilen hemma eller till företag/Brf:er!

eljour göteborg.png

Vår eljour är bara ett samtal bort och snabbt på plats i Sundbyberg med omnejd!

Sundbyberg Elektriker - Eljour för din trygghet!

Vi på Sundbyberg Elektriker vet att olyckan kan vara framme när man minst anar, och oron som det kan orsaka är inget att leka med. Därför finns vi tillgängliga för att hjälpa dig med akuta elproblem och erbjuder vår förstklassiga eljour dygnet runt, alla dagar i veckan. Hos oss får du alltid hjälp av certifierade elektriker och elinstallatörer som ser till att problemen som kan dyka upp blir ordnade, och dessutom förebyggda. 

Kontakta oss så slipper du oroa dig, vi ger dig som bor i Sundbyberg rådgivning och hjälp!

bottom of page