top of page
Sundbyberg elektriker.jpeg

Sundbyberg Belysning | Installation av belysning i Sundbyberg

Vart du än bor i Sundbyberg, ring oss eller fyll i vårt formulär så får du hjälp av en certifierad elektriker med alla elinstallationer av led lampor, utebelysning, fasadbelysning mm. Få det utfört av ett proffs, du kommer märka skillnaden!

Vi på Sundbyberg Elektriker kommer se till att du får det resultat du vill ha när det gäller belysning, inomhus eller utomhus, hemma eller på kontoret.

Kontakta oss för att få hjälp av våra certifierade elektriker oavsett om du är privatperson eller när du vill ha hjälp som företagskund.

 

Våra elektriker kan hjälpa dig med att välja, planera, felsöka och installera alla varianter av armaturer eller andra belysningslösningar enligt dina önskemål oavsett vart du befinner dig i Sundbyberg.

 

När du kontaktar oss får du ta del av vår erfarenhet om belysning och elinstallationer men även den senaste tekniken och mest energieffektiva lösningarna, dessutom arbetar vi med marknadens bästa produkter och vi garanterar dig alltid högsta kvalitet på våra installationer.   

Sundbybergs bästa elektriker, hör av dig så får du se!

Om installationer av belysning

Belysning som taklampor eller bänkbelysning är något de flesta har monterat och skött i sina egna hem, där du säkert har skött mycket kring detta själv. Och mycket riktigt kan de allra flesta lamporna man köper idag monteras utan att en elektriker behövs, men det är ändå viktigt att veta att det finns undantag då strömmen behöver dras om, och utöver det kan en elektriker hjälpa dig planera hur du vill ha ditt rum upplyst. Du kanske vill ha punktbelysning med spotlights, mer atmosfärisk belysning med dimmer eller skaffa rörelsevakter som slår på belysningen automatiskt? Kontakta oss om du har frågor, eller funderingar så reder vi ut det tillsammans!

Dessutom finns det idag möjligheter som led slingor, rgb lampor eller smarta lampor som styrs via wifi. Oavsett vad du önskar kan vi hjälpa dig att få till det resultat du vill ha!

 

Vi jobbar alltid tillsammans med dig, genom planeringen, inköpen och installationen för att du ska kunna vara delaktig och få exakt det resultat du önskar. Kontakta oss och beskriv vad du önskar ha hjälp med så ser vi till att du blir nöjd med resultatet!

elinstallationer i göteborg.png

Vill du göra en helrenovering, bara byta en dimmer eller felsöka elen?

laddbox göteborg.png

Laddboxar för dig som vill ladda elbilen hemma eller till företag/Brf:er!

eljour göteborg.png

Vår eljour är bara ett samtal bort och snabbt på plats i Sundbyberg med omnejd!

Sundbyberg Elektriker - Strålande Belysning!

Vårt företag Sundbyberg Elektriker har som mål att vara Stockholms bästa elfirma, med marknadens skickligaste elinstallatörer och elektriker. Vi vill att alla våra kunder ska bemötas professionellt men även ges tillmötesgående personlig service, oavsett om du är privatperson eller företagare. Vi utför allt från enklare installationer som byten av armaturer eller dimmers, hela vägen till mer omfattande arbeten som utomhusbelysning eller fasadbelysning vid nybyggnationer eller renoveringar.

Vad du än behöver som har med el att göra, finns vi här för att hjälpa dig!

bottom of page