top of page

Elbilsladdare Inkl. installation fr. 6 990:-*

Sundbyberg Elektriker sköter installationen åt dig oavsett typ och antal av laddstationer du behöver! Så om du har du en elbil men saknar laddbox, eller om du behöver byta ut din befintliga elbilsladdare mot en ny kan vi hjälpa dig! Vi utför även installationer åt företag och föreningar.

Laddbox installerat & klart

elektriker göteborg laddbox.jpeg
laddbox göteborg elfirma.png

Det är viktigt att veta följande: laddstationer till elbilar, s.k. laddboxar, laddstolpar eller elbilsladdare involverar alltid arbeten som måste utföras av en certifierad elektriker eller elinstallatör enligt lagkrav. Det är därför direkt nödvändigt att anlita en seriös elfirma som utför installationen, för då vet du att eventuella problem alltid täcks av din egen försäkring och dessutom av elfirmans försäkring, utöver att du då får ett professionellt utfört elarbete.

 

Många funderar idag på att skaffa elbil med tanke på bensinpriset, och därför har vi på Sundbyberg Elektriker valt att specialisera oss på laddboxar till elbilar, där vi kan installera och även felsöka laddstolpar eller andra former av laddstationer till elbilar.

 

Kontakta oss idag så hjälper vi dig med hela projektet, där vi planerar, köper in och installerar rätt elbilsladdare för just dig, så att du kan vara fullständigt nöjd med resultatet. Vi ser till att din elbil får den laddning den behöver, oavsett vilken laddstation eller elbil du har!

ELEKTIRKER ELBILSLADDARE GÖTEBORG.jpeg

Easee Laddbox 22kw

fr. 6 990:-

Monterat och klart!

(* inkl.moms och efter grön teknikavdrag)

Sundbyberg Elektriker - Experter på Elbilsladdare!

Om du har elbil privat eller som företagsbil, behöver du hemma eller vid kontoret kunna ladda bilen! Då behöver du förutsättningarna som krävs för att kunna köra en elbil, vilket är tillgång till laddstation. Eller om du funderar på att skaffa en elbil är det alltid viktigt att planera i förväg så att din elbil alltid kan vara laddad och redo när du behöver den.

 

När du anlitar oss ser vi till att du får tillgång till de bästa och modernaste lösningarna och den senaste tekniken. Vi erbjuder dig hjälp med rabatten för grön teknik, som gör bytet till eldriven bil extra förmånligt, där du får hela arbetet och materialet rabatterat om du köper allt från oss som ett paket.

 

Oavsett vilken elbil du väljer att köra idag, är det dessutom viktigt att se till att laddningslösningen, t.ex.din laddstolpe eller laddbox är redo för de nya standarderna. Genom oss får du dessutom garantier och tillgång till alla våra försäkringar på hela arbetet och det material vi använder.

bottom of page