top of page
Sundbyberg elektriker.jpeg

Sundbyberg Elcentral | Installation & felsökning av elcentral

Sundbyberg Elektriker kan felsöka, byta och installera nya säkringar och få din elcentral infälld. Vi kan hjälpa dig byta elcentral, eller om du har ett gammalt säkringsskåp som behöver förnyas kan vi lösa det, vart du är bor i Sundbyberg. Oavsett om det är hemma hos dig, i en hel fastighet eller för ett företag eller en bostadsrättsförening löser vi det åt dig!

Om du behöver en uppgradering av din elcentral från ett gammaldags proppskåp till ett modernt säkringsskåp med automatsäkringar, som du inte behöver byta, kan vi på Sundbyberg Elektriker hjälpa dig med att byta elcentral. Dessutom kan vi hjälpa dig få din elcentral infälld, eller byta samt felsöka en redan infälld elcentral. Vi kan även installera säkringshållare i fastigheter eller byta ut gamla slitna automatsäkringar när det behövs.

 

Kontakta oss på Sundbyberg Elektriker så hjälper vi dig ta reda på exakt vad du är i behov av och vad kostnaden blir så du kan bestämma dig för hur du vill göra och när.

Våra certifierade elektriker hjälper och vägleder dig genom hela processen, från planering, till inköp och installation, oavsett vart i Sundbyberg du bor eller bedriver din verksamhet.

 

Vi utför alltid installationer och arbeten av högsta kvalitet, säkerhet och alltid till branschstandard för företagare och privatpersoner, verksamheter samt föreningar.

Sundbybergs bästa elektriker, hör av dig så får du se!

Om elcentraler

Det finns fastigheter som fortfarande har gamla elcentraler, sk proppskåp med keramiska säkringar som behöver bytas ut varje gång strömförbrukningen blir för hög. Dessa är dels osmidiga och kostsamma när man jämför med mer moderna lösningar som automatsäkringar, och det är dessutom ohållbara lösningar som håller på att fasas bort från marknaden.

 

Hos oss kan du få centrumet i din elanläggning förnyat och moderniserat till ett fördelaktigt pris där du får hjälp av oss med ROT-avdraget direkt på fakturan vi skickar till dig. Då får du både arbetet med installation och även materialomkostnaden rabatterad. Om du funderar på eller har haft i tankarna att byta din elcentral, får du då det hela som ett paketpris där du får tillgång till ROT-avdraget på alla moment. Vi vill även informera dig följande: att om du väljer att köpa in material själv eller hyra in flera elfirmor för olika moment, då kommer vi inte kunna erbjuda dig denna fördelaktiga deal.  

 

Var även medveten om att det kan bli kostsamt att anlita en oseriös elfirma som gör oprofessionella installationer och arbeten. Låter du oss göra jobbet åt dig istället så slipper du den huvudvärken, och kan känna dig nöjd med arbetet och trygg med resultatet.

strömbrytare elektriker göteborg.png

Få hjälp med att byta, serva & installera nytt vägguttag eller strömbrytare inom- och utomhus.

spotlights elektriker i göteborg.png

Sundbyberg Elektriker ser till att du får spotlights där du vill ha dem. Peka och vi installerar.

elcentral elektriker göteborg.png

Behöver du byta, felsöka, eller ordna om din elcentral? Sundbyberg Elektriker löser det åt dig!

Sundbyberg Elektriker - Moderna Elcentraler!

När vi besöker verksamheter eller hem är det ibland nödvändigt att kika på hjärtat eller centrumet för elanläggningen, dvs elcentralen. Vi arbetar med moderna lösningar och professionellt materiel när något behöver bytas ut, och vi kan även se till att din elanläggning är förberedd för framtidens krav. Med oss Sundbyberg Elektriker blir allt installerat av certifierade elektriker som hjälper dig genom hela processen, med andra ord sköter vi det åt dig precis som en professionell elfirma ska. Kontakta oss så löser vi det åt dig!

bottom of page